Aperol Spritz: het italiaanse terrasdrankje

Aperol staat synoniem voor lekker zomers borrelen. De in het oog springende oranje kleur en unieke smaak zorgen voor zomerse sferen in je glas. Bittere en zoete sinaasappel in de mix met tal van verschillende ingrediënten naar een geheim recept. Zomer, zon op je gezicht, het terras op en Aperol Spritz in je hand! Ontdek deze heerlijke terrasdrank uit het zonnige Italië.

Proef de Italiaanse zomer met de verfrissende Aperol Spritz. Een echte ‘Spritz’ is een populair ritueel. Het is verreweg het meest gedronken aperitief in Italië: een traditionele ijsbreker en het symbool van een levendige sfeer.

Zo maak je hem

  1. Pak een groot glas
  2. Vul dit met flink wat ijs
  3. Voeg 3 delen prosecco (cava kan ook), 2 delen Aperol en 1 scheutje bruiswater toe
  4. Maak af met een schijfje sinaasappel
Sluit Menu
X
×