Ontdek sterke merken: Beefeater

Beefeater gin is een uitzonderlijk frisse gin die perfect is voor een verfrissende gin-tonic. Het is een echte London dry gin: droog, krachtig van smaak met subtiele tonen van citrus. Voor mensen die genieten van de échte smaak van gin. Beefeater gin zorgt voor een ongeëvenaarde kick in elke mix of cocktail.

The London Classic: Beefeater Gin & Tonic

Beefeater London Dry Gin is ‘s werelds meest bekroonde gin en wordt al sinds 1863 in het hart van Londen gemaakt. Het unieke recept geeft onze gin een onderscheidend karakter van jeneverbes en citrus. Perfect voor een Beefeater Gin & Tonic!

Dit heb je nodig:

  • 50 ml Beefeater
  • 100 ml tonic
  • 1 schijfje sinaasappel
  • 1 schijfje citroen

Zo maak je hem:

  1. Vul een groot glas met ijsblokjes
  2. Voeg Beefeater London Dry Gin en tonic toe
  3. Garneer met een schijf sinaasappel en citroen
Sluit Menu
X
×