Ontdek Jim Beam in Whisky Sour

Al meer dan 200 jaar leeft de familie Beam voor hun bourbon. Het recept? Een flinke dosis Kentucky mentaliteit en jaren ervaring. Jim Beam is zo klassiek als een bourbon kan zijn. En tegelijkertijd super divers! Met de verschillende bourbons kun je werkelijk alle kanten op. Drink ‘m gewoon puur, met ijs, met tonic of voeg Jim Beam toe aan je saus voor bij de barbecue!

Ontdek Jim Beam in Whisky Sour!

De whiskey sour, een echte klassieker. De cocktail behoort tot een van de oudste families van originele cocktails. Ontdek de whiskey sour met Jim Beam. Wij vertellen hoe je deze sour klassieker in een handomdraai maakt!

Dit heb je nodig:

  • 50 ml Jim Beam
  • 40 ml verse citroensap
  • 20 ml Monin suikersiroop
  • Scheut sodawater
  • Sinaasappelschil
  • IJs

Zo maak je hem!

  1. Vul een shaker met Jim Beam, het citroensap en de suikersiroop
  2. Schud en voeg vervolgens ijsblokjes toe. Schud opnieuw totdat de shaker goed koud aanvoelt
  3. Schenk uit en zeef in een rocks glas gevuld met ijsblokjes
  4. Voeg een scheut sodawater toe en garneer met de sinaasappelschil
Sluit Menu
X
×