Het is weer tijd voor rood! (9 oktober 2017 t/m 22 oktober 2017)

‘t Is weer tijd voor rood. Met de lekkerste wijnen extra voordelig! De La Palma Reserva bijvoorbeeld met 50% korting. Of Inycon Estate voor slechts 4.99 per fles. Weet u niet welke wijn u lekker vind? Doe dan de nieuwe smaakprofielen test: leer in 24 seconden uw persoonlijke smaakprofiel kennen. En ontdek de wijn die daarbij past. Doe de test en maak uw smaakprofiel aan.

Met uw smaakprofiel wordt wijn kiezen in de winkel makkelijker dan ooit. En komt u er in uw eentje toch niet helemaal uit: dankzij uw smaakprofielen vindt u samen met onze medewerkers in no-time een wijn die bij u past.

We hebben daarnaast nog steeds de Bacardi Carta Blanca 1.5 liter voor 24.99 per fles. Ook is de Johnny Walker Red Label 1 liter in de aanbieding voor 17.99 per fles!

Download hier de folder

 

Sluit Menu
X
×