Miltonduff Madeira Cask (beperkte oplage!)

Eindelijk weer een exclusieve botteling voor de CTM. Toen wij zo’n 10 jaar geleden begonnen met de whiskyclub was onze eerste botteling een cask van Miltonduff en nu 10 jaar later doet het ons veel deugd dat wij wederom een Miltonduff hebben gekocht voor de CTM. Deze Miltonduff is afkomstig van de Cooper’s Choice company en is uitsluitend beschikbaar in Nederland voor onze klanten van de whiskyclub Commitment to Malt.

Miltonduff is een monster van een distilleerderij en kan enorme hoeveelheden whisky produceren. De gemiddelde hoeveelheid is 5 miljoen baby whisky per jaar. Best vreemd dat hun single malt zo onbekend is. Een van de redenen is dat de eigenaar, Chivas Brothers meer reclame maakt voor hun andere “belangrijkere” malts. Daarnaast produceert Miltonduff voornamelijk voor de blend Ballantine`s.
Soms komen er enkele vaatjes op de markt en die vinden dan, bij onafhankelijke bottelaren, gretig aftrek. Zo heeft Cooper`s Choice de hand weten te leggen op een Miltonduff dat heeft liggen knuffelen met een madeiravat. Slecht 72 flessen hebben de Nederlandse markt weten te bereiken en raad eens? Die hebben wij!

Neus: Fris en fruitig, rode appels, iets wat zoet.
Smaak: Granig, licht eikenhout, bloemig met zachte kruiden.
Afdronk: Spectaculair lang, lang en nog eens lang, zoete tonen van het Madeiravat wat de whisky ook mooi vol en rond maakt!

Per fles € 64.99

Mocht u een fles willen reserveren stuur mij dan even een mail en ik houd voor u een fles vast. Let op wij hebben slechts 24 flessen beschikbaar!
Mail naar royvanams@gmail.com of neem contact op en reserveer alvast een fles.

Sluit Menu
X
×