Altijd het juiste cadeau

Bij Gall & Gall Peppelweg is er voor elke fles een cadeauverpakking! Naast de vele speciale cadeaus, waarbij een fles gecombineerd wordt met bijpassend glas, hebben we ook verschillende cadeauverpakkingen. Van biermandjes die u zelf kunt vullen, tot doorzichtige fleszakken! Met een cadeauverpakking maakt u uw cadeau nóg persoonlijker!

Relatiegeschenken
Bij Gall & Gall Peppelweg zijn we gespecialiseerd in relatiegeschenken. Wat dacht u van Rotterdams Havenwater met uw eigen bedrijfslogo erop? Vele tevreden bedrijven zijn u voor gegaan! Daarnaast kunnen wij aan verschillende dranken komen, die u bij de gemiddelde slijter niet zult vinden. Vraag naar de de mogelijkheden, neem direct contact op, of bel 010-2850087.

Kistjes
Bij ons heeft u de keuze uit 3-vakskisten (€4,00), 2-vakskisten (€3,00) en 1-vakskisten (€2,00). Deze worden gevuld met stro, zodat de wijn veilig en in stijl gegeven kan worden! Beschikbaar voor alle flessen (wijn), behalve als deze groter zijn dan 75 cl.

Dozen
U kunt natuurlijk ook gaan voor een cadeaudoos! Iets minder stevig en klassiek, wel stijlvol! Deze verkopen wij in een witte en zwarte uitvoering, voor twee flessen of één fles. Soms hebben we andere kleuren, vraag naar de mogelijkheden.

Daarnaast verkopen wij biermandjes van karton, gevuld met stro, waar u uw eigen combinatie aan bier in kunt vullen.


Cadeauzakjes

Als extra service bieden wij u ook de mogelijkheid te kiezen voor een van de gratis verpakkingen. Dit zijn de wijnzakjes, transparant of gekleurd. Vaak aanwezig in de kleur zwart, maar soms ook in een andere kleur.

Speciale verzoeken
Wij van Gall & Gall Peppelweg zijn nooit te beroerd om een stapje verder te gaan! Heeft u een speciaal verzoekje voor een cadeau? Vraag naar de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Sluit Menu
X
×