Verkoper van het enige echte Havenwater

Dranken uit vele landen

Bel ons en wij reserveren het

Welkom bij Gall & Gall R.M. van Ams

Onze winkel, gevestigd aan de Peppelweg 142 te Rotterdam, is één van de franchise vestigingen van Gall & Gall. Onze winkel biedt u een keur van verschillende dranken uit bijna alle delen van de wereld. Hebben wij een product niet in onze winkel op voorraad staan? Dan zullen wij alles in het werk stellen om u uw product alsnog te kunnen leveren.

Op het gebied van lokale dranken zijn wij in Rotterdam exclusief met het door vele klanten gewaardeerde drankje, het Rotterdams Havenwater. Een heerlijke drank gemaakt van zachte rum, vanille, karamel, citrus en specerijen (32% alcohol). Puur of in de mix, of als cocktail een heerlijke drank. In vele formaten verkrijgbaar: in glazen fles, stenen kruik, flacon en beugelfles. Of het Rotterdamse Babbelaar drankje, gemaakt van romige likeur, met de smaak van roombabbelaar, gebrande suiker, karamel en een vleugje vanille.

 Ook voor met name bedrijven zeer interessant voor uw relatiegeschenken. Uw eigen logo verwerkt in het etiket is voor ons geen probleem en u maakt met uw bedrijfslogo op de fles een uniek gebaar naar uw klanten. Tevens bij grote afnames speciale prijzen, informeer ernaar bij de eigenaar van deze vestiging. Vele bedrijven zijn u al voorgegaan, enkele voorbeelden zijn:

 • Martinair (North Sea Jazz Festival)
 • Boeckmans Ned. BV
 • Zwarte Zwaan Events Rotterdam
 • Newport Tank BV
 • Fa. Poot Graafmachines

Op deze site vindt u maar een deel van wat wij u te bieden hebben, maar u bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel en we nemen graag met u geheel vrijblijvend de mogelijkheden door.

Graag tot ziens,

Roy Michael van Ams

 

NIEUWS

Whiskyproeverij in de Goede Herderkerk! (17 mei 2019)

Op vrijdagavond 17 mei organiseert de Commitment to Malt weer een fantastische Whisky Tasting gepresenteerd door Hans Bol van de firma High Spirits. Deze firma is exclusief importeur van exclusieve whisky's van onder meer Murray Mc David en James Eadie, Caol Ila, Teaninich, Ledaig en anderen. Op onze whisky proeverij zult u een 7-tal van deze independer te proeven krijgen begeleid door heerlijke hapjes. De avond start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.15 uur De kosten voor deze proeverij zijn voor leden van de CTM per persoon € 27.50 Niet leden betalen per persoon €30.00 U kunt zich bij ons opgeven in de winkel of via mail royvanams@gmail.com Mis deze avond niet! Lees meer...

Algemene Voorwaarden – Privacybeleid – Cookiebeleid – Contact

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

ROTTERDAMSE PRODUCTEN

Rotterdams Havenwater Rotterdamse Babbelaar Rotterdamse Koffielikeur Rotterdamse Molenbitter Rotterdams Speciaalbier Overige Rotterdamse producten

ADRESGEGEVENS

Peppelweg 142
3053GV Rotterdam
010-2850087
royvanams@gmail.com

OPENINGSTIJDEN

Maandag 12:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:30
Zondag Gesloten

NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan
 

ROTTERDAMSE PRODUCTEN

Rotterdams Havenwater
Rotterdamse Babbelaar
Rotterdamse Koffielikeur
Rotterdamse Molenbitter
Rotterdams Speciaalbier
Overige Rotterdamse producten

Algemene Voorwaarden – Privacybeleid – Cookiebeleid – Contact

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

 • Havenwater
 • Babbelaar
 • Koffielikeur
 • Havenwater
 • Proefnotities
 • Recepten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

Sluit Menu
X
×