Welkom bij Gall & Gall

Onze winkel, gevestigd aan de Peppelweg 142a te Rotterdam, is één van de franchise vestigingen van Gall & Gall. Onze winkel biedt u een keur van verschillende dranken uit bijna alle delen van de wereld. Hebben wij een product niet in onze winkel op voorraad staan? Dan zullen wij alles in het werk stellen om u uw product alsnog te kunnen leveren.

Op het gebied van lokale dranken zijn wij in Rotterdam exclusief met het door vele klanten gewaardeerde drankje, het Rotterdams Havenwater. Een heerlijke drank gemaakt van zachte rum, vanille, karamel, citrus en specerijen (32% alcohol). Puur of in de mix, of als cocktail een heerlijke drank. In vele formaten verkrijgbaar: in glazen fles, stenen kruik, flacon en beugelfles. Of het Rotterdamse Babbelaar drankje, gemaakt van romige likeur, met de smaak van roombabbelaar, gebrande suiker, karamel en een vleugje vanille.

Ook voor met name bedrijven zeer interessant voor uw relatiegeschenken. Uw eigen logo verwerkt in het etiket is voor ons geen probleem en u maakt met uw bedrijfslogo op de fles een uniek gebaar naar uw klanten. Tevens bij grote afnames speciale prijzen, informeer ernaar bij de eigenaar van deze vestiging. Vele bedrijven zijn u al voorgegaan, enkele voorbeelden zijn:

  • Martinair (North Sea Jazz Festival)
  • Boeckmans Ned. BV
  • Zwarte Zwaan Events Rotterdam
  • Newport Tank BV
  • Fa. Poot Graafmachines

Op deze site vindt u maar een deel van wat wij u te bieden hebben, maar u bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel en we nemen graag met u geheel vrijblijvend de mogelijkheden door.

Graag tot ziens,

N. Moti

Sluit Menu
X
×